Alla inlägg den 27 juni 2011

Av hakanpalsson - 27 juni 2011 10:55

Ja så är det...Hade en sjukt go o trevlig midsommar hos Emma o Micke, ett par kompisar till syrran o dom...Alldeles lagom med folk och stim o stoj...Jag va nykter, skulle ju upp o jobba dagen efter så jag tyckte det va lugnast så...Men visst är det härligt...Goa människor, goa ungar som busar/härjar tills ögonen börjar rulla på dom,midsommardans, go mat osv... Lilleman höll sig vaken ända tills dom tog fram gitarren, då satte han sig i mitt knä och sen tog det inte många minuter innan ögonlocken slogs ihop...Då va det dax att åka hem =)...


Måndag idag...Kan ju låta lite knäckande men om allt går som det ska så ska jag ha semester nästa vecka och det kan jag ju stå ut med...Än så länge har vi inget direkt planerat men nån sväng i landet ska vi nog hinna med =)...Skulle jobbat ihop med min kollega ikväll men den stackarn har åkt på nån skit så det blev bara jag idag...Har nog en kväll med ganska mkt framför mig är jag rädd för men det ska nog tusan gå...Bara hoppas han kryar på sig...=)


Solen skiner som tusan idag, satt på balkongen och tog en cigg innan...Sjukt varmt!! Härligt som fan men det ska ju va så här fint nästa vecka!!!


Kan ju dessutom tala om att jag går och är konstant hungrig nu för tiden, har ju börjat med mat på påse (pulver) för nu hade det gått för långt helt enkelt... har varit jävligt nära att ge upp ett par gånger men har som tur är valt att käka ett mål om dagen så d målet är grymt gott kan jag tala om!! Många säger att denna metoden inte är bra men jag vet inte...är ju inte så insatt i de men måste ju göra nåt iaf...Än så länge har det ju iaf blivit mellan 6-7 kilo så jag kör på =)


Nu ska jag och lilleman ta en runda i solen...han på cykel och jag med benen så hundarna kan hänga med!


Ha en fin dag allihop!! //H

Ovido - Quiz & Flashcards