Alla inlägg den 9 april 2011

Av hakanpalsson - 9 april 2011 17:13

Igår va d fredag...Skönt d...Jonte va ju på disco igår kväll, snacka om att han va spänd på dan...Satt i soffan o kikade lite på tv, Jonte satt o funderade lite...rätt som det va så kom d..."NU är jag nervös Pappa!!"...haha


Han va precis dödstrött när jag hämtade honom...Dom hade ju både dansat, härjat och ätit godis...Men INTE dansat med några tjejer!! Det fanns inte en enda söt tjej på discot =)...

Drog direkt ut därifrån till Acka o Hubbe...Och lilleman fick i sig en köttbit sen slocknade han i soffan =)...Men vi hade iaf kanontrevligt =)


Lördagen startade med att jag tog hundarna och Jonte sin sparcykel ner till stan o köpte frallor o rosor, hem o fixade kaffe...Sen väckte vi Maria, hon verkade bli glad ;)


På väg hem gick/körde vi på trottoaren och kom fram till en parkering...Sa till Jonte att där kan du ju hoppa ner med sparken, efter 8 försök som inte va godkända enligt mini så lovade jag att säga till precis när han skulle hoppa...-NU! krash o bang...Sa till försent! Jonte hamnade i en liten hög på marken o va nådigt förbannad på sin far just då!! Med all rätt iofs...D va faktiskt lite ångest över det men d gick över ganska fort så vart lilleman go o glá igen...


Va ju marknad i Lyckeby idag oxå så vi hämtade Jossan o Lina och körde in en sväng...Va väl inte skitmkt att titta på egentligen men det känns ju alltid som att sommaren är på gång när marknadena drar igång så d va nice =)


Nu ikväll så ska Maria ner o rida hos Agneta (svärmor) och Felle så vi hänger med o grillar, våren/sommaren är fan underbart!! =)


Sen sist men inte minst...JOHAN och MICKE...Eftersom ni garanterat läser detta så bevisar ju det bara att ni tycker det är kul med blogg men är för fega för att börja!!!!! ;)....Och det är fortfarande tjejer som gäller för min del, trots dina påstående häromdan Johan! =)


Ahh nu får det va iaf...Ha en kanontrevlig Lördagskväll alla!!


Puss i ljumsken

// Håkan

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards