Alla inlägg den 26 april 2011

Av hakanpalsson - 26 april 2011 02:55

klockan är 02,55 och jag vill inget hellre än att sova nu...Gäspar mer än Lucky Luke drar men lik förbannat kan inte gluggarna slå igen och mina sågversksnarkningar ta fart!!


Så nu hamnade jag i soffan med datorn för ovanlighetens skull...Hörde en fetgäsp från andra änden av soffan där Sigge funnit sin plats för natten...sen tunga steg och helt plötsligt hade han krupit upp jämte mig, lr rättare sagt på mig om han hade fått =)...Goare hundar än dessa får man nog leta efter =)


Idag (igår) va Johan o jag hos Maria o "praktiserade" lite på en av maskinerna vi ska använda sen...Gissa om det va två nervösa muppar som stod där ute o tryckte...

Va lite som första gången man ska till...Man skakar lite, handsvetten kommer, man vet lixom inte riktigt hur det går till men gjort blir det och på nåt vis är man ganska nöjd efter...Samtidigt som det blev lite "halvdant"...Men andra gången blir ju garanterat bättre! =)

Kan dock säga att jag va och är fortfarande lite sur på Johan för han frågade om det va några speciella kläder vi skulle ha...Han skulle ha Boratdräkten sa jag och det bara sket han i...Och han o jag ska bli kompanjoner, jo jag tackar!!! ;)


Fastnade en stund hos Johan o Linda när jag skulle lämna honom hemma för Linda hade av en händelse nytt kaffe på gång...Då kom dessutom André, hur kul som helst...ser ju aldrig honom längre sen han blev 08:a...Emelie va ju oxå med och logiskt nog så ser jag ju inte henne oftare men desto roligare att träffa dom nu =)


Nu ska jag nog fan försöka sova en stund...Är dessutom lite rädd för att Maria kommer ut snart och slår datan i huvudet med allt "knappande"...Hon ska ju trots allt upp om ett par timmar...

Men innan jag ska sova så ska jag ringa o väcka Johan för han ska köra morgonen idag...Vilken känsla det är att ringa o väcka honom vid denna tiden...Så jävla trött och jag brukar ju inte va sen med att tala om att jag bara skulle väcka honom och inte har tid att prata för jag ska sova!! haha...Lite kul måste jag ju få tycka att det är och han kommer ju faktiskt upp så han bör ju ändå va tacksam att jag ringer...;)


Köp en påse chips. glöm inte dagens måltips...=)


Sov gött-dröm sött


//H

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards